De Hel Van Beringen | Nighttrail

De Hel Van Beringen | Nighttrail

vanaf €15,00
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 26-10-2022.


DE HEL VAN BERINGEN NIGHTTRAIL - 5 NOVEMBER 2022Officiële webpagina van De Hel Van Beringen Nighttrail. Dit event maakt deel uit van de Runners' lab Trailrunseries


Op 5 november gaat de eerste editie van De Hel Van Beringen door. Naast de hoofdafstand van 15km, staat er ook een kortere afstand op het programma van 8km.  Start en aankomst aan de be-Mine 'De mijnsite van Beringen'. Het parcours gaat op en rond de 95 meter hoge terril met een indrukwekkend panorama by night.


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 26 oktober krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

8km

€16

€20

€22

15km

€20

€25

€28

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

GEEN INSCHRIJVINGEN TER PLAATSE

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

DE HEL VAN BERINGEN | WINTERDUATLON

Op zondag 6 november vindt ook De Hel Van Beringen |  winterduatlon plaats met 6km trailrun - 52km MTB - 14km trailrun. Je kunt deze zowaar solo als in duo afleggen.