( here comes english translation ) De Larssie is een nieuwe online community voor mensen die actief willen deelnemen aan sportieve evenementen. Het is het resultaat een maandenlange en intensieve samenwerking tussen een verzamelingen van organisatoren en een fantastisch IT-team. Een samenwerking die nog lang zal blijven duren, immers de Larssie zal nooit echt "klaar" zijn...


Via de Larssie website kunnen mensen zich inschrijven voor allerlei uiteenlopende "actieve" events, gaande van een 5km wandel evenement tot een loodzware lange ultratrail van 100 miles.


Alle wedstrijden en events waarvoor men zich kan registeren via de Larssie hebben een grondige kwaliteitscontrole ondergaan zodat je zonder risico's kunt inschrijven. 


Door middel van je Larssie account kan je zelf al je inschrijven beheren. Je kan de opties veranderen, veranderen van afstand of zelfs annuleren. 


Inschrijven voor sportwedstrijden is nog nooit zo makkelijk geweest, nu enkel nog trainen....FacebookBen je een organisator, bekijk dan hier de mogelijkheden en voordelen van de Larssie registratie module.